Arkadaşa Verilebilecek Doğum Günü Hediyeleri

2021-06-25

En yakın arkadaşımız, sırdaşımız, can yoldaşımız, iyi günde kötü günde yanımızda olan biricik dostlarımıza doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim diye kafa patlatmışsınızdır ama ne alacağınıza bir türlü karar verememişsinizdir. İşte burada sizlere arkadaşa hediye olarak verebileceğiniz, birbirinden şık ve sıra dışı olan ilginç hediye seçeneklerini sıralayacağınız. Size önereceğimiz hediye modelleri ile arkadaşlarınızı saşırtabilir ve onlara özel doğum günü hediyeleri ile mutlu edebilirsiniz. Gelin sizde en yakın arkadaşlarınızı bu sürpriz hediyelerle mutlu edin. 

İşte arkadaşlarınıza satın alabileceğiniz 10 doğum günü hediye seçeneği:

 

1-) Kişiye Özel 12 Fotograflı Mandallı İpli 3 mt Led Işıklı Fotoğraf Askısı

 Kişiye Özel 12 Fotograflı Mandallı İpli 3 mt Led Işıklı Fotoğraf Askısı

En samimi arkadaşınıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden bir tanesi. Arkadaşınızla olan mutlu anıları bu çerçeveye sığdırmaya ne dersiniz?

 

 

2-) Kişiye Özel Yeşil Logolu Fotoğraflı isimli Termos ve Kahve Hediye Paketi

Kişiye Özel Yeşil Logolu Fotoğraflı isimli Termos ve Kahve Hediye Paketi oh673

Bir arkadaşa verilebilecek en şık hediyelerden. Birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı bir dosta satın alabileceğiniz en güzel hediye bu özel premium set olabilir.

 

3-) Kişiye Özel Fotoğraflı Dost Kelimeli Palet Bardak Altlığı Hediyeli Kupa Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Dost Kelimeli Palet Bardak Altlığı Hediyeli Kupa Bardak

Dostluğunuzu pekiştirecek muazzam bir hediye üyelik yanında ahşap palet altlığı ile beraberinde gönderiliyor. Kişiye özel olarak tasarlanmış ve arkadaşa hediye olarak verebileceğiniz bu şık isme özel kupa bardağı arkadaşınızda çok beğenecektir. 

 

4-) Kişiye Özel Dost Kelimeli Fotoğraflı Termos ve Filtre Kahve Hediye Seti

Bir dost başka ne ister ki? Kahve tutkunu arkadaşlarınıza verebileceğiniz harika bir set. Bu özel hediye kutusunu arkadaşlarınıza doğum günü hediyesi seçeneği olarak düşünebilirsiniz.

 

5-) Yaşayan Kolyeler Papatya Kolye

 

Özellikle kız arkadaşlara verilebilecek anlamı özel olan ve gerçekliği ile ön plana çıkan çok zarif ve şık bir hediye. Yaşayan kolyeler ile siz de arkadaşlıklarınızı uzun yıllar yaşatabilirsiniz.

 

6-) Kişiye Özel Fotoğraf Çerçeveli French Press Kupa Filtre Kahve Hediye Lezzet Kutusu

Kişiye Özel Fotoğraf Çerçeveli French Press Kupa Filtre Kahve Hediye Lezzet Kutusu

Bu lezzet kutusuna kime hayır diyemez. Özellikle kahve tutkunu arkadaşlarınıza alabileceğiniz çok özel bir set. İçesinde; bardağı, french press'i, kahvesi ve leziz çikolataları bulunan bu şık hediye kutusuyla arkadaşlarınıza sürprizler yapabilirsiniz.

 

7-) Kişiye Özel 6 Fotoğraflı Masaüstü Fotoğraf Çerçevesi

Kişiye Özel 6 Fotoğraflı Masaüstü Fotoğraf Çerçevesi

En yakın ve en samimi arkadaşınıza verebileceğiniz oldukça anlamlı ve özel bir doğum günü hediyesi. Bu masaüstü fotoğraf çerçevesi ile en güzel anlar yanı başınızda olsun.

 

8-) Kişiye Özel Elmas Gibi Parla Termos ve Defter Hediye Seti

Kişiye Özel Elmas Gibi Parla Termos ve Defter Hediye Seti

İçi sürprizlerle dolu oldukça şirin ve mütevazı bir hediye. En yakın arkadaşlarınıza verebileceğiniz en tatlı doğum günü hediyelerinden bir tanesi olacaktır.

 

9-)  Özel Fotoğraflı Termos Ve Sevimli Ayıcığın Lezzet Sandığı

 

Özel Fotoğraflı Termos Ve Sevimli Ayıcığın Lezzet Sandığı

Özellikle kız arkadaşlarınıza verebileceğiniz çok şirin bir hediye. Lezzetli çikolatalar ve sevimli ayıcık ile dolu olan bu kutuyla arkadaşlarınızı doğum günlerinde mutlu etmeye ve mutluluklarına ortak olmaya ne dersiniz?

 

10-)  3D Ay Şeklinde Dekratif Gece Lambası Masa Lambası

 

Özellikle kitap kurdu arkadaşlarınıza satın alabileceğiniz şahane bir hediye. 3D Ay Şeklinde Dekratif Gece Lambası uygun fiyatı ile sizlerle. Arkadaşlarınıza hediye olarak alabileceğiniz en anlamlı, en ilginç ve en özel doğum günü hediye seçeneklerini burada kolaylıkla bulabileceksiniz.

 

"Önerilere göz atmak için "ürün incele" butonuna tıklamayı unutmayın."