Babaya Babalar Gününde Verebileceğiniz 10 Hediye Modeli

2021-06-04

Babaya Alınabilecek 10 Babalar Günü Hediyesi

Babalar gününe az bir süre kalmışken evlatların babama ne hediye alabilirim kaygısı çoktan başladı bile. Her sene olduğu gibi bu sene de babalar günü haziran aynının üçüncü haftasında kutlanacak. Bu sene babalar günü 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk geliyor. Ve süre azaldı. Evimizin direği, mutluluk kaynağımız, canımızın yarısı ve ailenin reisi olan babalara babalar günü hediyesi olarak  alınabilecek hediye babaya özel ve onu simgeleyecek bir hediye olmalıdır.

Babalık duygusunu en derinden hissedeceği ve iyi ki bu çocukları dünyaya getirmişim diyebileceği hediyeleri tercih edebilir ve babanızı mutlu edecek hediye alternatifleri bulmalısınız. Ve bu hediye alternatifleri de tabii ki yaratıcı hediye fikirlerinin adresi one hediye de sizleri bekliyor olacak. Babalar için özel olarak tasarlanan ve onları temsil eden, babalık duygularını ön plana çıkaran 10 özel tasarımı sizler için özel olarak hazırladık. Bu özel günde sizleri hediyesiz bırakmayacak ve babama ne hediye alacağım telaşından kurtaracağız.

İşte babaya alınabilecek 10 babalar günü hediye modelleri;

1-) Kişiye Özel Süper Dad Kupa ve Filtre Kahve Premium Hediye Kutusu

Babaya özel gün hediyesi olarak verilebilecek en şık hediyelerden bir tanesi daha sizlerle. Son zamanlarda babaya hediye olarak ne alacağım diye karar veremiyorsanız işte bu şık tasarıma sahip premium hediye kutusu babanıza bu zamana kadar verileceğiniz en mükemmel hediyelerden bir tanesi olacaktır.

2-) Kişiye Özel Baba İçi 4 Foto Kupa Palet Bardak Altlığı Hediyeli Kupa Bardak

Kahraman babalara özel harika bir tasarım. Baba temalı üzerine 4 adet fotoğraf ekleyebileceğiniz babalar gününe özel kupa bardak modelimiz babalar günü hediyesi olarak babanıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden bir tanesi olacaktır.

3-) Kişiye Özel 3 Foto Baba Kupa ve Filtre Kahve Premium Hediye Kutusu

Elit kategoride yer alan içerisinde babaları temsil eden birçok ürünün yer aldığı premium hediye kutusu harika bir babalar günü hediyesi olabilir. Babanızı bu hediyeyle mutlu edebilir unutulmaz bir babalar günü yaşatabilirsiniz.

4-) Kişiye Özel 3 Foto Baba Kupa Palet Bardak Altlığı Hediyeli Kupa Bardak

Canım babam temalı üzerine babanızla birlikte olduğunuz 3 adet fotoğrafı ekleyebileceğiniz beyaz baskılı kupa bardak babaya verilebilecek en şirin hediyelerden olacaktır. Babanız artık çay ve kahvelerini bu kupada yudumlayacak.

5-) Kişiye Özel Baba İçi Foto Kupa ve Filtre Kahve Premium Hediye Kutusu

Bir babaya verilebilecen en özel hediyelerden bir tanesi de bu şık premium hediye kutusu olabilir. İçerisinde filtre kahveden tutun, french pressine, kupasından çikolatasına ve fotoğraf çerçevesine kadar birçok ürün yer alıyor. Babanıza birden fazla hediyeyi 1 kutu içerisinde verebilirsiniz. Babanızı çok mutlu edecek bu özel set uygun fiyata sizlerle.

6-) Kişiye Özel Süper Dad Kupa Palet Bardak Altlığı Hediyeli Kupa Bardak

 

7-) Kişiye Özel 12 Fotoğraf Baskılı Baba Temalı Siyah Fotoğraf Çerçevesi

İşte babanıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden. Harika bir masa üstü dekoratifi olan bu çerçeveyi babanız ofisinde masasının ucunda taşıyacak. Babasını çok sevenler bu hediyeye bayılacak. 

8-) Motosiklet Tasarımlı Masa Üstü Alarmlı Saat

Motosiklet tutkunu babaya verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi de bu özel masaüstü saat olacaktır. Babanıza babalar gününde şirin ve zarif bir hediye almak istiyorsanız bu özel masaüstü motor şekilde olan saati tercih edebilirsiniz.

9-) Kişiye Özel 12 Fotograflı Mandallı İpli 3 mt Led Işıklı Natural Ahşap Fotoğraf Askısı

Babaya verilebilecek en anlamlı ve en özel hediyelerden bir tanesi de bu led ışıklı ahşap fotoğraf askılığı olabilir. İçerisine en güzel anıları sığdırabileceğiniz kişiye özel bu şık tasarım babanıza bu zamana kadar verebileceğiniz en anlamlı ve en güzel hediyelerden olacaktır.

10-) Kişiye Özel 4 Fotoğraf Baskılı Baba Sevgisi Temalı Fotoğraf Çerçevesi

Baba sevgisini simgeleyen ve benim bir kahramanım var ve ben o'na baba diyorum temalı fotoğraflı çerçeve babaya babalar gününde verilebilecek en özel hediye olabilir. Baba harflerinin her birine fotoğraf ekleyebilir ve bu şık tasarımı dört dörtlük bir hediyeye dönüştürebilirsiniz. 

Her sene olduğu gibi bu sene de babanıza satın alabileceğiniz özel tasarımlara sahip eşsiz babalar günü hediye modellerini burada bulabilir babanıza büyük bir mutlulukla hediye edebilirsiniz.