14 Şubat Hediye Seçenekleri

2020-11-30

14 Şubat Sevgililer Günü her yıl sevgililerin birbirine hediye aldıkları gündür. Küçük ya da büyük her sevgili partnerine bu özel günde bir hediye alır. Sevdikleriniz sizden aldıkları hediyelerle her zaman kendilerini mutlu hissederler.

14 Şubat’ta sevgilinize ya da eşinize ne hediye alacağınızı bilmiyor musunuz?  Sizin için çok özel bir rehber hazırladık. 14 Şubat hediyesi konusunda kararsız olanlar için işte Sevgililer Günü hediye rehberi!

Yaşayan Kolyeler Papatya Kolye

Sevgilinize 14 Şubat’ta gerçekten yaşayan bir kolye almaya ne dersiniz?  Özellikle çiçeklerden hoşlanan kadınlar için bu özel günde gerçek papatyadan tamamen el yapımı olan yaşayan kolyeler papatya kolye satın alabilirsiniz.  Doğal, şık ve kaliteli bir hediye için papatya kolye doğru seçim olacaktır.

Motosiklet Tasarımlı Masa Üstü Alarm Saat

Kocanıza ya da erkek arkadaşınıza 14 Şubat için bir hediye seçemiyorsanız motosiklet tasarımlı masa üstü alarm saat işinizi görebilir. Sevgililer Günü hediyesi olarak sizden gelen bu hediyeyi partneriniz ofisinde ya da evinde çalışma masasına koyarak her zaman sizi hatırlayabilir.

Gümüş Kaplama 100 Dilde Seni Seviyorum Kalp Kolye

Sevgilinize 100 dilde sevdiğinizi haykırmak istemez misiniz? Kaliteli ve şık bir hediye arayanlar 100 dilde “Seni Seviyorum.” yazılı olan kalp kolyeyi tercih edebilir. Ayrıca farklı renk ve model seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Altın kaplama tercih etme şansınız da vardır.

Premium Melek Figürlü Işıltılı Kar Küresi

Karınıza veya sevgilinize hem nostaljik hem de mesaj veren bir Sevgililer Günü hediyesi almaya ne dersiniz? Melek figürlü ışıltılı kar küresi tam da aradığınız hediye olabilir. Bu ürün adet pille çalışır. Ayrıca led ışıkları açıp kapama fonksiyonu da bulunmaktadır. Evinize dekoratif olarak da tercih edebileceğiniz bir üründür.

Mandal Seti Dekoratif Aydınlatma

Evinizin bir duvarında eşinize olan aşkınızı haykırabileceğiniz bir köşeyi 14 Şubat’ta oluşturmaya ne dersiniz? Dekoratif aydınlatma özelliği olan mandal seti ile eşinizle özel anlarınızın yer aldığı bir fotoğraf koleksiyonu hazırlayarak duvarınıza asabilirsiniz. Pilleri takarak açtığınızda ışık yanar ve hiç unutamayacağınız bir anıya kavuşabilirsiniz.

Sevimli Ayıcığın Lezzet Sandığı

14 Şubat Sevgililer Günü için hem mütevazi hem de nazik bir hediye satın alacaksanız sevimli ayıcığın lezzet sandığı tam da size göre. Çeşitli çikolata ve sürpriz yumurta bulunan dekoratif kutuyla birlikte sertifikalı pelüş ayıcığı sevdiğinize yollayabilirsiniz.

French Press Pempe Kupa Filtre Kahve Hediye Kutusu

Partneriniz filtre kahve içmeyi seviyor mu? O halde Sevgililer Günü için partnerinize kahve içebileceği, sizi hatırlatacak bir hediye kutusu yollayabilirsiniz. Hediye kutusu içinde 1 tane french press, 1 adet filtre kahve ve 1adet pembe kupa yer alıyor.

En şık ve kaliteli 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri https://www.onehediye.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.