Öğretmenler Gününde Ne Hediye Alınır?

2020-11-23

Öğretmenlerimiz hayatımız boyunca unutamayacağımız ve her zaman örnek aldığımız kişilerdir. Bu yüzden her yıl kasım ayında Öğretmenler Günü hediyesi alarak onları sevindirmeye çalışırız. Unutmayalım, bir hediye almak yerine başarılı olduğumuzu görmek öğretmenimiz için en büyük hediyedir.

Öğretmenler Günü’nde ufak bir hediye almak istiyorsanız bu yazımızda sizlere öğretmenler günü hediyesi önerileri sıralayacağız.

Erkek Öğretmenler İçin Deri Cüzdan

Kadın öğretmenler için hediye seçimi için birçok seçeneğiniz olabilir. Ancak erkek öğretmenler söz konusu olduğunda hediye seçenekleri çok sınırlıdır. Erkek öğretmenleriniz için Öğretmenler Günü hediyesi arıyorsanız deri cüzdan çok doğru bir seçenek olacaktır.  Her zaman yanında taşıyabileceği şık bir seçim olarak dana derisi mekanizmalı cüzdan satın alabilirsiniz.

Fotoğraf Albümü

Öğretmeniniz için manevi değeri yüksek bir hediye arıyorsanız duvara asmalı ya da masasına koyabileceği bir fotoğraf albümü satın alabilirsiniz. Tabii içine koyacağınız fotoğraflarla öğretmeniniz için bu hediyeyi anlamlandırmanız gerekecektir.

Masaüstü fotoğraf albümü,  sarmaşık fotoğraf albümü,  led ışıklı saat tasarımlı fotoğraf albümü gibi birçok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Öğretmeninizle geçirdiğiniz vakti ve sınıfınızı hatırlatan bazı fotoğraflarla satın aldığınız hediyeyi anlamlı hale getirebilirsiniz.

Her Zevke Hitap Eden Yaşayan Kolyeler

Öğretmenler her zaman farklı hediyelere ilgi gösterirler. Kadın öğretmenleriniz için bir seçim yapak istiyorsanız yaşayan kolyeler sizi bekliyor. Şans yoncası kolyesi, mor gelin çiçeği kolyesi, papatya kolye gibi renkli ve dikkat çekici ürünler arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Kitaplık

Öğretmenleriniz için anlamlı bir hediye tercih etmek istiyorsanız dekoratif kitaplık seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Öğretmenleriniz için led ışıklı ahşap kitaplık ya da sadece ahşap kitaplık seçeneklerini tercih edebilirsiniz.  Öğretmeniniz evinde ya da sınıfında kitaplarını koydukça her zaman sizi hatırlayacaktır.

Alarmlı Saat

Öğretmeniniz için zamanı takip edebileceği bir hediye de seçebilirsiniz. Erkek öğretmenler için motor tasarımlı masa üstü alarmlı saat tercih edebilirsiniz. Bunun dışında farklı alarmlı saat seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

Masaüstü Saksı

Öğretmen masalarını süsleyecek çiçekler için saksılık da hediye seçenekleri arasındadır. Üç kitap tasarımlı el yapımı masaüstü saksı etkili bir seçim olacaktır.  Mavi baykuş tasarımlı beşli saksı setini de öğretmeniniz için satın alabilirsiniz.

Porselen Fincan Takımı

Öğretmenler ders arasında yorgunluğunu atmak için kahve içmekten hoşlanırlar. Bu yüzden Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü de hatırlatacak Atatürk porselen 4 parça fincan takımı satın alabilirsiniz. Fincan takımının yanında Kurukahveci Mehmet Efendi Türk kahvesi de hediye edilmektedir.

Öğretmenler Günü için alacağınız hediyeler onları mutlu edecektir. Pandemi döneminde öğretmenlerinize hediyelerinizi götüremiyorsanız okula ya da adresine de yollayabilirsiniz. Öğretmenler Günü hediyeleri için https://www.onehediye.com/ogretmene-hediye adresine giriş yaparak hediye seçeneklerini inceleyebilirsiniz.