2021 Sevgililer Günü Hediyeleri

2021-01-04

2020 yılının getirdiği durgunluk ve kısıtlamalar insanların fiziksel olarak uzak kalmasına sebep olsa da ruhsal olarak birbirlerine yaklaşmalarını sağladı 2020 yılını geride bırakırken 2021 yılı yeni umutlarla geldi. Yeni yıl, yeni umutlar diyerek 2021 Sevgililer Günü hediyeleri konusunda bir seçki hazırladık.

Konu Sevgililer Günü olunca çiftler daha yeni yıl geçtiği gibi hediye seçimi konusunda arayışa giriyor. Bu yüzden sizler için One Hediye tarafından sunulan geniş koleksiyon arasından bazı önerileri bir araya getirdik.

2021 yılının yeni umutlara gebe olduğunu ve 2020 yılının çiftleri birbirine yaklaştırdığını düşünerek 14 Şubat hediyeleri için özel bir seçki hazırladık;

Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Metal Fotoğraf Askısı

2021 Sevgililer Günü hediyeleri için en doğru seçimin çiftleri bir araya getirecek fotoğraf albümleri olacağını düşündük. Modern ve estetik tasarımı sevenler için metal fotoğraf askısı alabilirsiniz. Ofiste ya da endüstriyel tasarıma sahip yaşam alanlarında sevdiklerinizin her zaman gözünün önünde olabilirsiniz.

Kişiye Özel 6 Fotoğraflı Dikdörtgen Fotoğraf Anı Çerçevesi

2021 14 Şubat hediyeleri arasından ahşap anı çerçevesi de etkili bir seçim olacaktır. Ahşabın sıcaklığını sevenler ve retro dekorasyon stiline sahip yaşam alanlarında kullanacaklar için 6 fotoğraflık dikdörtgen anı çerçevesi de sevgililere alınabilir.

Yaşayan Kolyeler

El işçiliğine sahip ürünler özellikle kadınlar tarafından her zaman ilgi çekici bulunur. Sevdiklerinize tamamen el işçiliğiyle üretilen yaşayan kolyeler koleksiyonumuzdan bir ürün seçebilirsiniz. Papatya kolye,  pembe gelin çiçeği kolye,  mor gelin çiçeği kolye gibi farklı seçenekleri tercih edebilirsiniz. Kimyasal maddeleri barındırmayan tamamen doğal içeriklere sahip kolyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Özel Fotoğraflı Termos ve Sevimli Ayıcığın Lezzet Sandığı

Pandemi döneminde evde vakit geçiren sevgiliniz ya da eşiniz için sevimli ayıcığın lezzet sandığına ne dersiniz? Lezzet sandığı içinde filtre kahve, çikolata ve sürpriz yumurta bulunuyor. Ayrıca sevdiğinizle özel bir fotoğraf bastırabileceğiniz, isimlerinizin ve günün anlamına ilişkin bir not koydurabileceğiniz termos da bulunuyor. Sevdiğinizi mutlu etmek için 25 cm uzunluğunda sertifikalı bir pelüş ayıcık da kutuda gönderiliyor.

Kişiye Özel Kutusunda Cüzdan Kemer Kartvizitlik Set

2021 Sevgililer Günü erkeğe hediye seçimi her zaman zordur. Bu yüzden sizin için seçimi kolaylaştıracak bir ürünü de koleksiyonumuz içine koyduk.  Eşinize ya da sevgilinize özel olarak cüzdan, kemer ve kartvizitlikten oluşan seti bir araya getirdik. Cüzdan ve kartlığa sevgilinizin ismini yazarak hediyenizi özelleştirebilirsiniz.  Metin deri üzerine lazer kazı işlemiyle yazıldığı için çıkma gibi sorunlar da yaşamazsınız.

 

2021 Sevgililer Günü hediye seçenekleri bu şekilde. One Hediye sevdiklerinizi her zaman mutlu etmeniz için geniş bir koleksiyonla hizmet veriyor. Tüm ürünlerimiz İzmir içine aynı gün teslim ediliyor. Ayrıca Türkiye’nin her yerine hızlı teslimat hizmetimiz bulunuyor. Sevgililer Günü hediyeleri için https://www.onehediye.com/sevgiliye-hediye sayfamızdaki ürünleri inceleyebilirsiniz.