Sevgiliye Hediye Ne Alınır? Alternatif Hediye Seçenekleri

2021-04-20

Özellikle tüm sevgililerin ortak sorunudur  özel günlerde sevgiliye ne hediye alınır sorusu. Sevgiliye alınabilecek en güzel hediye seçeneği tabii ki onun zevkine hitap edecek bir hediye olmalıdır. Siz sevgilinin ne sevdiğini çok iyi biliyorsanız ne alacağınızı seçerken çok fazla zorlanmayacaksınız. Eğer ne alacağım diye kara kara düşünüyorsanız henüz onehediye.com'u ziyaret etmemişsiniz demektir.  Burada sevgilinize özel günlerde satın alabileceğiniz en şık ve en özel sevgiliye hediye modellerini kolaylıkla bulabileceksiniz. İster bayan sevgiliye ister erkek sevgiliye en eşsiz hediye seçeneklerini burada bulabilir dilerseniz sevdiklerinize kişiye özel hediyelerde yaptırabilirsiniz. Size bu başlık altında özel günlerde sevgiliye alınabilecek alternatif hediye seçeneklerini sunacağız.

İşte sevgiliye alınabilecek en özel alternatif hediye seçenekleri:

 

1-) Kişiye Özel Çift Yönlü Kendin Tasarla Palet Bardak Altlığı Hediyeli Kupa Bardak


Bu eşsiz kupa sevgiliye alınabilecek en şık özel gün hediyelerinden bir tanesi olacaktır. Kupanın üzerine ister sevgilinizin ister sizde özdeşleşen bir fotoğrafı bastırabilirsiniz. Sevgiliniz çayını ve kahvesini her yudumladığında sizi hatırlayacaktır.

Satın almak için TIKLAYIN

2-) Sevimli Ayıcığın Lezzet Sandığı

Özellikle hanımların çok beğeneceği içinde her türlü alternatif tatlının yer aldığı harika bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Sevgililer için özel olarak tasarlanan hediye setleri burada rahatlıkla bulabilir özel günlerinizde sevgilinizi bu şirin hediyeyle mutlu edebilirsiniz. Sevgiliniz hem sevimli ayıcığı söz sevecek hem de içerisindeki sürprizlere bayılacaktır.

Satın almak için TIKLAYIN

3-) Kişiye Özel 12 Fotoğraflı 3 Mt Peri Led Işıklı Mandallı Masif Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

İçerisinde en güzel hatıraların yer alacağı evinizin en güzel köşesine asacağınız içine 12 en özel fotoğrafı sığdırabileceğiniz ve sevgiliye alabileceğiniz en anlamlı hediyelerden bir tanesi olacaktır. Sevgilinizi yıldönümüzde veya sevgililer gününde mutlu etmek etmek istiyorsanız bu hediyeyi kesinlikle kaçırmayın. Bu özel kişiye özel fotoğraf çerçevesi sevgiliye alınabilecek en iyi alternatif hediyeler arasında yerini çoktan aldı bile. 

Satın almak için TIKLAYIN

4-) Kişiye Fotograflı Özel Hediye Kutusunda Cüzdan Kemer Kartvizitlik Set

İşte tam da erkeklere özel günlerde alınabilecek en özel hediyelerden bir tanesi. Özellikle kadınlar erkeklere ne hediye alacağım diye aşırı zorlanır. Tabii erkeklere hediye alternatifleri kadınlara kıyasla daha azdır. Erkeği bir saat, bir kemer veya bir gömlek bile mutlu edebilir. Biz One Hediye ailesi olarak öyle bir hediye sepeti hazırladık ki hem anlamı büyük olacak hem de yıllarca rahatlıkla kullanılabilecek bir set dizayn ettik. İçerisinde deri kemer, cüzdan ve kartviziliğin yer aldığı sepet erkeğe alınabilecek hediyeler arasında en güzeli olacaktır. Bu hediye sepetinin diğer sepetlerden farkı ise kişiye özel olması. İçerisine aile fotoğrafınızı ekleyebilir bu özel seti unutulmaz kılabilirsiniz.

Satın almak için TIKLAYIN

5-) Yaşayan Kolyeler Şans Yoncası Kolye

Özellikle kadınlara alınabilecek en şık hediye alternatifleri arasında yer alan şans kolyesi size ve sevgilinize şans getirecektir. Görünümüyle fark yaratan ve anlamı büyük olan bu zarif hediyeyi sizde özel günlerinize sevgilinize rahatlıkla hediye edebilirsiniz. Takı takmayı çok seven eşinize veya sevgilinize bu özel kolyeyi düşünebilir şık kutusuyla birlikte sevgilinize verebilirsiniz.

Satın almak için TIKLAYIN

6-)  Müzik Aşkı Büyük Boy Işıklı Otomatik Kar Püskürten Kar Küresi

Oldukça romantik şirin mi şirin harika bir hediye. Aşkın temsilciliğini yapan bu kar püskürten küre evinizin en nadide parçalarından bir tanesi olacaktır. Özellikle de ilk yıldönümü hediyesi olarak düşünebileceğiniz bu hediyeyi eşiniz veyahut sevgiliniz kesinlikle çok beğenecektir. Müziğin aşkı hem sizi hem de sevgilinizi büyüleyecek. 

Satın almak için TIKLAYIN