Uzaktaki Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

2020-12-30

Birçok kişi aşkını çeşitli sebeplerle uzaktan yaşamak zorunda kalıyor. Minik hediyeler çiftler arasındaki mesafenin önemini yitirerek aşkı güçlü tutuyor. Uzaktaki sevgiliye hediye özlem duygunuzu göstermek ve uzun mesafede dahi değerli hissettirmek için önemli bir unsurdur.

Uzak mesafelerde sürdürülmesi zorunlu olan ilişkilerde çiftler her mesafe olarak uzakta olsalar da ufak hediyelerle her zaman yan yanana hissedebilirler. Bu süreçte güzel hediyeler göndermek, telefonda konuşmak ve mesajlaşmak çiftlerin birbirine daha da yakınlaşmasını sağlayacaktır.

Sevgilinize yanında olduğunuzu hissettirecek ve içini ısıtacak hediyeler seçmek istiyorsanız size birkaç öneri sunacağız. Bu bölümde uzaktaki sevgilinize alabileceğiniz hediyeleri inceleyebilir ve tarzına uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Sevimli Ayıcığın Lezzet Sandığı

Kadınlar için aşkta mesafe varsa ufak sürprizler her zaman sevgiyi ve aşkı canlı tutmaktadır. Uzaktaki sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri sevimli ayıcığın lezzet sandığı olacaktır. Ahşap lezzet sandığında sürpriz yumurta,   Ferrero Raffaello çikolata, Kinder Bueno çikolata, Biscolata Mood ve Sticks bulunuyor. Ayrıca sertifikalı pelüş ayıcık da sevgilinizin beğeneceği çok özel bir detay olacaktır.

Kişiye Özel 3 Fotoğraflı Termos Kalp Yastık ve Biscolota Hediye Kutusu

Sevgiliniz kahveyi seviyorsa ve çikolata sevgisini de biliyorsanız termos kalp yastık ve Biscolota hediye kutusunu seçebilirsiniz. Ayrıca tercihe bağlı termosa üç adet fotoğraf seçebilir.  Termosa istediğiniz yazıyı da ekletebilirsiniz.  Peluş yastık, çikolatalarla birlikte hediye kutusu içinde öğütülmüş kahve de yer alıyor.

Kişiye Özel Termos ve Bi Kahve Hediye Seti

Uzaktaki sevgiliye hediye seçenekleri arasında kişiye özel termos ve Bi Kahve hediye seti de dikkat çekiyor. Mika ve akrilikten üretilen termosta üst kısımda sevgilinizin adının baş harfi yer alıyor. Alt kısma ise istediğiniz bir notu ekletebiliyorsunuz. İçinde french press, öğütülmüş filtre kahve ve çikolatalar da yer alıyor.

Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Kara Tahta Fotoğraf Çerçevesi

Uzaktaki sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri fotoğraf çerçevesidir. Estetik ve dekoratif bir seçim için kara tahta fotoğraf çerçevesi tercih edebilirsiniz. Ayrıca içine istediğiniz 12 fotoğrafı yükleyebilir ve sevgilinize duygu dolu anlar yaşatabilirsiniz. Bu hediye uzakları bir anda yakın edecektir.

Kişiye Özel 12 Fotoğraflı Kalp Hediye Kutusu Tutan Konuşan Ayıcık

Uzaktaki sevgiliye hediye arayanlar için kalp hediye kutusu tutan ayıcık çok özel bir seçim olacaktır. Kutu içinde istediğiniz çok özel 12 fotoğrafa yer verebiliyorsunuz. Ayrıca pelüş ayıcığa dokunulduğunda “I Love You” şeklinde konuşuyor.  Yüksek kaliteli fotoğraflar ve şirin bir hediye kutusuyla  sevginize mesafelerin engel olmadığını gösterebilirsiniz.

One Hediye Türkiye’nin her yerine gönderdiği hediyelerle çiftler arasındaki mesafeleri kaldırıyor. İzmir’de olan sevgiliniz için aynı gün teslimat da yapıyoruz.  Ürünlerimizi inceleyerek farklı seçenekleri de değerlendirdikten sonra karar verebilirsiniz.