Anneye Alınabilecek 10 Hediye

2021-04-23

Yılda sadece bir kez olan anneler günü yine geldi çattı. Tabii ki annemizi her zaman seviyoruz fakat onlara özel sadece bir tane gün var. Her sene mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler gününde annelere en güzel hediyeler almak için yine evlatlara büyük iş düşünüyor. Özel olarak anneler günü hediyesi düşünüyorsanız ve aklınızda her zaman olduğu gibi anneme ne hediye alırım sorusu varsa, one hediye sizler için anneler gününe özel birçok ürün tasarlandı ve satışa sundu. Bizi doğurup büyüten ve bugünlere getiren biricik annelere özel alınabilecek 10 en iyi hediye alternatifini sizleri için sıraladık. Yazımızda anneye alınabilecek en şık hediyelere göz atabilirsiniz.

İşte anneler gününde anneye alınabilecek 10 Anneler Günü Hediyesi modelleri:

1-) Kişiye Özel Anne Temalı Kupa Bardak ve Fotoğraf Çerçevesi Seti 

Satın almak için TIKLAYIN

İşte anneye özel anneler gününde alınabilecek en anlamlı hediye. Harika bir masaüstü fotoğraf çerçevesi ve yanında şirin mi şirin baskı kupa. Annenizle birlikte olduğunuz 4 adet fotoğrafı çerçeve için seçebilir kupa içine de not ekleyebilirsiniz.

2-) Kişiye Özel Anneler Günü Temalı Türk Kahve Fincanı ve Bambu Alttlık

Anneye alınabilecek en zarif hediyelerden bir tanesi. Çay ve kahve içmeyi seven annenize satın alabileceğiniz en özel hediyelerden olacaktır. Bambu altlık ve baskı kupa ile annenize sürpriz yapabilir kupayı dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Satın almak için TIKLAYIN

3-) Kişiye Özel Fotoğraflı Anne Kelimeli Termos ve Filtre Kahve Hediye Paketi 

Dünyaya can getiren yeryüzü meleği annelere özel harika bir hediye seti. İçinde birbirini tamamlayan 6 adet ürün bulunan ve hepsini de annenizin çok beğeneceği harika bir tasarım. Anneler gününde anneye alınabilecek en özel hediyelerden bir tanesi olacaktır.

Satın almak için TIKLAYIN

4-) Kişiye Özel Anne Temalı Kupa Bardak ve Fotoğraf Çerçevesi Seti

Anneler gününü anlamlı kılacak hediyelerden bir tanesi daha. Önce anne temalı kupası sonra üzerine tam tamına 8 adet resim yükleyebileceğiniz harika bir masaüstü fotoğraf çerçevesi. Annenizle beraber geçirdiğiniz en güzel kareleri bu çerçeveye sığdırabilirsiniz.

Satın almak için TIKLAYIN

5-) Kişiye Özel En Güzel Anne Kupa Palet Bardak Altlığı Hediyeli

Dünyanın en güzel annesine alınabilecek en güzel hediye. Annenizle çay ve kahvelerinizi karşıklıklu yudumlayabileceğiniz çok özel bir ürün.Kişiye özel en güzel anne bardak ve altına altığı one hediye de sizleri bekliyor.

Satın almak için TIKLAYIN

5-) Baykuş Tasarımlı El Yapımı 5li Saksı Seti

Satın almak için TIKLAYIN

Anneye satın alınabilecek en güzel parçalardan bir tanesi. Çiçek yetiştirmeyi seven ve saksı büyüten annelere alınabilecek en güzel hediye. Hem şık ve hem de tatlı bir görünümü olan bu saksı seti evin en tatlı parçalarından bir tanesi olacaktır.

6-) Gümüş Kaplama 100 Dilde Seni Seviyorum Kalp Kolye

Biz en çok annemize ne söyleriz; tabii ki onu ne kadar çok sevdiğimizi... Anneye hediye edilebilecek en nadide parçalardan bir tanesi olan 100 dilde seni seviyorum yazılı kalp kolye annenizi kesinlikle mest edecektir. Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha kanıtlayacak muazzam bir tasarım. 

Satın almak için TIKLAYIN

7-) Doğal Ahşap Mutfak Rafı Mutfak Düzenleyici

Annelerin en çok vakit geçirdiği yerlerden biri olan mutfağa özel alınabilecek en harika hediye. Mutfakta ne eksik olabilir? Tabii ki bir adet mutfak rafı düzenleyici eksik olabilir. O nedenle sizinde yapmanız gereken annelere anneler gününde mutfağa özel anneler günü hediyesi olarak bir raf almak olacaktır.

Satın almak için TIKLAYIN

8-) Ahşap Dekoratif Çoklu Duvar Rafı Kitaplık

Kitap kurdu annelere alınabilecek en güzel anneler günü hediyesi alternatifi. Ahşap dekoratif çoklu duvar raflığı anneye bu anneler gününde verebileceğiniz en özel hediyelerden bir tanesi olacaktır. 

Satın almak için TIKLAYIN

9-) 12 Parça Porselen Rengarenk Kahve Fincan Takım

Bir kahvenin 40 yıl hatırı var derler. O nedenle Türk insanının kahve vazgeçilmezidir. Bir de annemizde Türk kahvesini çok seviyorsa bu özel set alınabilecek en şık hediyelerden bir tanesi olacaktır. Çeşit çeşit birbirinden renkli ve özel olan 12'li kahve fincan setini kesinlikle annenizde çok beğenecek. Hem annenizle karşılıklı kahvelerinizi yudumlayacak hem de annenizin porselen koleksiyonuna bir yenisini daha eklemiş olacaksınız. 
 
Satın almak için TIKLAYIN
 
10-) Kişiye Özel 12 Fotoğraf Baskılı Anne Temalı Siyah Fotoğraf Çerçevesi
 
Sadece annenize özel olarak yaptırabileceğiniz, annenize olan sevginizi bir kez daha gösterebileceğiniz anneler için özel olarak tasarlanan annenize olan sevginizi bir kez daha gösterebileceğiniz anneler için özel olarak tasarlanan üzerine annenizle beraber geçirdiğiniz 12 anıyı sığdırabileceğiniz anlamlı mı anlam mı harika bir hediye. Annenize anneler gününde unutulmaz bir hediye arıyorsanız işte bu kişiye özel fotoğraf çerçevesi anneye alınabilecek en kıymetli hediyelerden bir tanesi olacaktır.  Üstelik ürüne annenize söyleyeceğiniz en güzel cümleyi de ekleyebilirsiniz. En unutulmaz anneye hediye seçenekleri burada sizleri bekliyor olacak.
 
Satın almak için TIKLAYIN