Bütçeye Göre Hediye Alternatifleri

2020-10-05

Yakınlarınızla, sevdiklerinizle aranızdaki bağları pekiştirmek, onları mutlu etmek için hediyeleşmek çok önemlidir. Hediyeleşmek kültürel olarak çok eski ve geleneksel bir kavramdır. Yakınlarımıza özel günlerinde, evrensel günlerde, yıldönümlerinde ya da içimizden geldiği her an onları değerli hissettirecek hediyelerle sürprizler yapmak mümkündür. Hem hesaplı fiyatlarıyla hem de tasarımlarıyla hoş mesajlar veren hediye fikirleriyle değer verdikleriniz için etkileyici seçimler yapabilirsiniz. Ancak konu hediyeleşmek olduğunda işin ekonomik boyutu kişilerin aklını karıştıran en önemli etkenlerden biri olmaktadır ama yakınlarınıza içinizden geldiği gibi anlamlı ve değerli hediyeler almak için çok büyük masraflar yapıp kendinizi zora sokmanıza gerek yoktur. Önemli olan karşınızdaki kişiyi düşünmeniz ve ona değer verdiğinizi hissettirmenizdir.

Sevdiklerinize hediye vermek istiyor fakat fikir bulamıyorsanız işte her bütçeye uygun olan hediye alternatiflerinden birkaçı;

Işıklı Fotoğraf Askısı

Yaşadığınız en iyi anların bir hatırası olan fotoğraflarınızı biriktirmeniz ve küçük kareler halinde bastırıp, hasır bir halat yardımıyla fotoğrafları dizip, minik ışıklı led modelleri sayesinde süslemesini yapıp yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Oldukça maliyetsiz ve dekoratif bir görüntüye sahip olan bu hediye, vereceğiniz kişinin sizi ve eski güzel günlerinizi hep hatırlamasını sağlayacaktır.

Set Halinde Kitap Serileri

Birçok güzel film serileri bildiğiniz gibi önceden başarılı birer kitap halindeydi. Bu serilere meraklısı olan kişilerin filmlerden ya da dizilerden çok, ayrıntısıyla ve olay akışıyla kitaplara daha düşkün olduğunun farkındayız. Bu nedenle hediye almayı düşündüğünüz kişinin ilgi alanları üzerine yapacağınız küçük araştırma sonucunda alacağınız kitap setlerini size karşınızdakini son derece mutlu edecek bir fikir olarak sunuyoruz.

Etkinlikler

Konser, tiyatro, müze ve gezi... Karşınızdaki kişinin sevdiği sanatçılar ya da takip ettiği kültürel etkinlikler için alınan bir bilet eminiz ki onu çok mutlu edecektir. Sadece bilet değil, birlikte yeni yerlere gidip keşfetmek, gezmek ve eğlence dolu bir seyahat de karşınızdaki kişi için çok sevindirici ve düşünceli bir hediye olacaktır.

Yenilebilir Hediye

Yenilebilir hediyeler denildiğinde düşük maliyetli fakat yüksek anlam içermesi sebebiyle kendi ellerinizle sevdiklerinize bir şeyler hazırlamanız fikri akla gelmektedir. Her ne kadar bu hediyelerin hatırası kısa sürse de verilebilecek en iyi hediyelerdendir.

Birbirinden çeşitli ve uygun hediye alternatiflerimiz için https://www.onehediye.com/fotografli-urunler adresini ziyaret edebilirsiniz.